top of page
background_CPRS_50percent-e1680883882226_edited.png

Faq's

 • Wat is Data2care?
  Data2care is een organisatie die tot doel heeft zorginstellingen te ondersteunen bij het verbeteren van zorgprocessen. Wij zien hierin een grote rol voor datagedreven werken en ondersteunen organisaties in de implementatie hiervan. Dit uit zich onder andere in specifieke managementinformatie voor de zorgsector, gericht op het verbeteren van deze processen.
 • Welke diensten biedt Data2care aan?
  Onze kerntaak is het bieden van een complete oplossing, van data-extractie tot lean implementatie, om de kwaliteit, efficiëntie en cliënttevredenheid te verhogen. Naast de complete oplossing bieden we ook gerichte oplossingen die helpen bij specifieke vraagstukken die we in de zorg tegenkomen. Voor ons gaat het om partnership en dienstverlening, daarbij is het dus ook mogelijk om individuele elementen uit ons portfolio af te nemen.
 • Kunnen we ook een onderdeel van totaal oplossing afnemen?
  Ja dit kan. Onze producten en diensten zijn modulair opgebouwd en zijn daardoor ook los te implementeren. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er al een bruikbare gegevens set aanwezig is. Dan is het ook mogelijk om alleen de dashboards door Data2care te laten ontwikkelen. Mogelijk zijn er al dashboards in gebruik, maar dienen alleen de processen op de werkvloer verbeterd te worden. In die gevallen kan één van de diensten afgenomen worden. Wij kijken altijd samen met de klant wat hoe we ons partnership het beste kunnen vormgeven.
 • Wat is het team van Data2care?
  Wij van Data2care zien meerwaarden in het combineren van verschillende diciplines. Daarom is ons team opgebouwd uit een divers en op elkaar ingespeeld team van data-engineers, BI-consultants, data-analisten (data-scientists), business consultants en Lean Six Sigma experts.
 • Hoe kan Data2care mijn zorgorganisatie helpen?
  Door data-oplossingen gericht in te zetten voor het verbeteren van de zorgprocessen ontstaat een natuurlijk proces waarin we data-adoptie zien als oplossing voor diverse uitdagingen. Door onze holistische aanpak waarin niet alleen gekeken worden naar het realiseren van een mooi dashboard, maar juist ook naar hoe dit dashboard te gebruiken als ondersteunend middel voor de zorgprocessen zien we een krachtige totaaloplossing die zorgorganisaties verder helpt.
 • Wat maakt Data2care anders dan andere bedrijven in deze sector?
  Data2care focust niet alleen op het correct ontsluiten van de data en het realiseren van mooie dashboards. Onze aanpak neemt de organisatie ook mee in de adoptie van de geboden oplossing. Door de oplossing ondersteunend te maken aan de werkprocessen en de gebruikers te helpen met het gebruik van deze informatie voor de verbetering van die processen bieden we een totaal oplossing waarmee we organisaties echt verder helpen.
 • Hoe draagt Data2care bij aan betere zorg voor iedereen?
  Door data-driven decision making en lean management te bevorderen, dragen we bij aan efficiëntere en effectievere zorgprocessen.
 • Is mijn data veilig bij Data2care?
  De door ons ontwikkelde oplossingen worden gerealiseerd binnen jouw eigen netwerkomgeving, dus data wordt niet opgeslagen bij Data2care. Daarnaast hanteren we privacy- en beveiligingsprotocollen om de integriteit en vertrouwelijkheid van de gegevens te waarborgen.
 • Wat is jullie visie?
  Onze visie is toonaangevend worden in de zorgsector op gebied van datagedreven besluitvorming en lean management, en zo bijdragen aan een betere zorg voor iedereen.
 • Wat is de focus van Data2care?
  Wij zijn gericht op het leveren van oplossingen die echt ondersteunend zijn aan het zorgproces. Oplossingen die passen binnen de organisatie maar vooral ook dat de organisatie ook echt de meerwaarde haalt uit deze oplossingen. Daarom bieden wij een totaal concept waarin we samen werken om de data te begrijpen, vragen te beantwoorden en de organisatie te begeleiden bij de gewenste veranderingen. We zijn pas tevreden als we echt die bijdrage hebben kunnen leveren en de organisatie de meerwaarde haalt uit onze geboden oplossing.
 • Werken bij Data2Care?
  Wij zijn een leuk jong bedrijf en natuurlijk opzoek naar talent! Lijkt het je leuk om bij een organisatie te werken die zich richt op de zorg en heb je een passie voor data en/of lean? Neem dan vooral contact met ons op! (Voor derde partijen: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)
 • Hoe kom ik meer te weten over Data2Care?
  We komen graag langs om meer te vertellen over ons concept en ook online kunnen we de meeste vragen snel beantwoorden, hoewel wij natuurlijk de voorkeur geven aan een persoonlijk gesprek. Laat je gegevens op deze site achter of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!
bottom of page