top of page
background_CPRS_50percent-e1680883882226_edited.png

Over Ons  

commitment5.png

Over ons

Positieve verandering in de gezondheidszorg stimuleren, één datapunt tegelijk

Wij zijn Data2Care, een bedrijf met passie voor data gedreven oplossingen in de zorgsector.

Wij zijn een jong en dynamisch team van data-analisten, business consultants en Lean Six Sigma experts die je helpen om je zorgprocessen te verbeteren en je doelstellingen te bereiken.

Gepassioneerd, dynamisch en betrokken

Maak kennis met het Data2Care-team

Wij hebben drie teams die samenwerken om je de beste service te bieden

technische team

Het *technische team* verantwoordelijk voor de data preparatie, het omzetten van de ruwe data naar logische datastructuren ter ondersteuning van de zorgprocessen. Onze technische specialisten hebben ruime ervaring met het werken met verschillende databronnen, zoals elektronische patiëntendossiers, financiële systemen, kwaliteitsindicatoren, etc. Zij zorgen ervoor dat de data betrouwbaar, compleet en consistent zijn, en dat ze voldoen aan de wettelijke en ethische normen.

business team

Het *business team* gebruikt deze data. Dit team ondersteunt bij het inzichtelijk maken van bedrijfsprocessen die verbeterd kunnen worden met oplossingen voor datagedreven werken. Onze business consultants hebben een diepgaande kennis van de zorgsector, de markt, de klanten en de concurrenten. Zij houden zich bezig met het interviewen van managers en zorgpersoneel, het valideren van de data, het ontwikkelen van de dashboards in Power BI, en het presenteren van de resultaten. Zij luisteren naar je wensen en behoeften, en vertalen ze naar heldere en bruikbare managementinformatie.

Lean team

Bij het *Lean team * wordt getraind en gecoacht op het optimaliseren van processen. Dashboards zullen de bron zijn voor analyses op de prestatie, en identificatie van knelpunten en verbetermogelijkheden. Met de uitgebreide praktijkervaring van onze Lean experts zullen zij de organisatie helpen transformeren naar een actievere verbeter cultuur waarbij oorzaken van problemen worden bloot gelegd en aangepakt en waar verbeteringen worden geborgd door middel van de PDCA-cyclus.

Wij zijn een hecht en divers team dat bestaat uit mensen met verschillende achtergronden, vaardigheden en interesses. Wij delen een passie voor data, analyse en verbetering. Maar hebben ook een passie voor een betere zorg voor iedereen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, nieuwe kansen en nieuwe manieren om te leren en te groeien.
 

 

Wij zijn trots op ons werk, en op de resultaten die we samen met onze klanten hebben bereikt. Veel zorgorganisaties zijn al geholpen met het gebruik van hun data en dit om te zetten naar zinvolle datagedreven werkprocessen. Deze processen hebben geleid tot veel positieve feedback en waardering van onze klanten en partners

drs-edited-1536x770.png

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Wilt je meer over ons weten

Wil je meer weten over ons, onze diensten of onze projecten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij vertellen je graag meer over onszelf en over wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij hopen je snel te ontmoeten!

Bekijk onze diensten
9-Most-Important-Trends-In-Healthcare-Technology-Revolutionizing-Patient-Care-And-Manageme

Wij zijn trots op ons werk

Toegewijd aan de hoogste normen van uitmuntendheid in gezondheidszorgdiensten

Wij zijn een hecht en divers team dat bestaat uit mensen met verschillende achtergronden, vaardigheden en interesses. Wij delen een passie voor data, analyse en verbetering. Maar hebben ook een passie voor een betere zorg voor iedereen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, nieuwe kansen en nieuwe manieren om te leren en te groeien.

bottom of page